Activiteiten in Elburg

Brasserie Suyd heeft verschillende  activiteiten gemaakt om je bezoek aan Hanzestad Elburg nog leuker te maken. Als je nu gezellig met vriendinnen wilt borrelen met een high wine of high cocktail of juist met je partner een mooie wandeling wilt maken gecombineerd met een lekkere lunch in ons restaurant. Bij Brasserie Suyd in het centrum van Hanzestad Elburg is er voor iedereen wel iets leuks te doen.


High Beer

De thee wordt ingeruild voor bier tijdens deze stoere tegenhanger van de High Tea: de High Beer. Ideaal voor een gezellig borrel, uitje in het weekend of als activiteit in Hanzestad Elburg. De High Beer is elke geopende dag te boeken bij Brasserie Suyd vanaf 2 personen. Met een klein gezelschap (tot 10 personen) is het ook mogelijk om op de dag zelf de High Beer te bestellen.


High wine

De thee wordt ingeruild voor wijn tijdens deze pittige tegenhanger van de High Tea: de High Wine. Ideaal voor een gezellig borrel, uitje in het weekend of als activiteit in Hanzestad Elburg. De High Wine is elke geopende dag te boeken bij Brasserie Suyd vanaf 2 personen. Met een klein gezelschap (tot 10 personen) is het ook mogelijk om op de dag zelf de High Wine te bestellen.


High tea

Heerlijk genieten en ontspannen met vrienden of vriendinnen doe je met een High Tea bij Brasserie Suyd in hartje Elburg. Je geniet van luxe sandwiches, hartige hapjes en overheerlijke proeverij van zoetigheid. Met daarbij een onbeperkte hoeveelheid thee en tafelwater met munt. De High Tea is elke geopende dag te boeken bij Brasserie Suyd vanaf 2 personen waarbij je vragen om minimaal 48 uur van te voren te reserveren. 


High Gin

De thee wordt ingeruild voor gin tijdens deze hippe tegenhanger van de High Tea: de High Gin. Ideaal voor een gezellige borrel, uitje in het weekend of als activiteit in Hanzestad Elburg. De High Gin is elke geopende dag te boeken bij Brasserie Suyd vanaf 2 personen. Met een klein gezelschap (tot 10 personen) is het ook mogelijk om op de dag zelf de High Gin te bestellen.


High cocktail

De thee wordt ingeruild voor gin tijdens deze luxe tegenhanger van de High Tea: de High Cocktail. Ideaal voor een gezellige borrel, uitje in het weekend of als activiteit in Hanzestad Elburg. De High Cocktail is elke geopende dag te boeken bij Brasserie Suyd vanaf 2 personen. Met een klein gezelschap (tot 10 personen) is het ook mogelijk om op de dag zelf de High Cocktail te bestellen.


Whisky proeverij

Bij onze whisky proeverij krijg je een proeverij van de Classic Malts of Scotland. Dit is een selectie speciale single malt whisky’s uit Schotland. De Classic Malts of Scotland zijn geselecteerd om de whiskyregio’s van Schotland optimaal te vertegenwoordigen. Je krijgt een handige routekaart die je meeneemt langst de 6 whiskyregio's en de geselecteerde distilleerderijen. Op de routekaart vind je verder ruimte om je proefnotities te maken en leuke bezienswaardigheden om eens in het echt op te zoeken. Bij de proeverijen serveren we een selectie van bijpassende hapjes.