• Open voor afhaal
  • Open voor bezorging

borrelen in Elburg

Heb je iets te vieren? Verjaardagsfeestje? Personeelsuitje? of gewoon zin een een gezellige avond uit? Reserveer dan één van onze borrel opties. De High Beer, High Wine, High Cocktail of High Gin zijn perfect voor je avond uit in Elburg. 


High Beer

De thee wordt ingeruild voor bier tijdens deze stoere tegenhanger van de High Tea: de High Beer. Ideaal voor een gezellig borrel, uitje in het weekend of als activiteit in Hanzestad Elburg. De High Beer is elke geopende dag te boeken bij Brasserie Suyd vanaf 2 personen. 


High wine

De thee wordt ingeruild voor wijn tijdens deze pittige tegenhanger van de High Tea: de High Wine. Ideaal voor een gezellig borrel, uitje in het weekend of als activiteit in Hanzestad Elburg. De High Wine is elke geopende dag te boeken bij Brasserie Suyd vanaf 2 personen. 


High tea

Heerlijk genieten en ontspannen met vrienden of vriendinnen doe je met een High Tea bij Brasserie Suyd in hartje Elburg. Je geniet van luxe sandwiches, hartige hapjes en overheerlijke proeverij van zoetigheid. Met daarbij een onbeperkte hoeveelheid thee en tafelwater met munt. De High Tea is elke geopende dag te boeken bij Brasserie Suyd vanaf 2 personen waarbij je vragen om minimaal 48 uur van te voren te reserveren. 


High Gin

De thee wordt ingeruild voor gin tijdens deze hippe tegenhanger van de High Tea: de High Gin. Ideaal voor een gezellige borrel, uitje in het weekend of als activiteit in Hanzestad Elburg. De High Gin is elke geopende dag te boeken bij Brasserie Suyd vanaf 2 personen. 


High cocktail

De thee wordt ingeruild voor gin tijdens deze luxe tegenhanger van de High Tea: de High Cocktail. Ideaal voor een gezellige borrel, uitje in het weekend of als activiteit in Hanzestad Elburg. De High Cocktail is elke geopende dag te boeken bij Brasserie Suyd vanaf 2 personen.