WElkom bij Suyd

Levensgenieters

Bij Brasserie Suyd genieten we volop: van het leven, van herkenbaar en goed eten, van lekkere drankjes met een hoge kwaliteit en van mooie verhalen. We worden gelukkig van lekker eten en kiezen daarom altijd voor de beste kwaliteit. Een tikkeltje eigenzinnig zijn we daarbij wel, want goede smaak en kwaliteit gaat boven alles. We streven daarbij naar een niveau van perfectie die voortkomt uit ons plezier in goed eten en drinken.

Down to Earth

Down to Earth laat zich het best vertalen als praktisch, nuchter en realistisch. Bij Suyd geen poespas, schuimpjes of crèmes op het bord. We serveren goed en herkenbaar eten in een warme, gezellige omgeving die aanvoelt als een warme jas. Als team staan we voor elkaar klaar en voelen we ons niet te goed voor welk klusje dan ook, ons gezamenlijk doel is namelijk onze gast te laten genieten van goed eten en drinken.

Bij Brasserie Suyd genieten we volop als goed eten en drinken mensen samenbrengt. Dat doen wij door mensen in een warme, gezellige en (t)huiselijke omgeving te verwennen met herkenbaar en goed eten, door dranken van hoge kwaliteit te schenken en dat geserveerd met een flinke dosis gezelligheid. Wij bereiden herkenbaar, goed eten en lekkere drankjes van hoge kwaliteit met soms een eigenzinnige en verrassende twist.

Professionele gezelligheid

We houden van gezelligheid maar daarbij blijven we wel professioneel. We creëren een warme, huiselijke sfeer waar onze gasten samen kunnen genieten van herkenbaar en goed eten en lekkere drankjes met een hoge kwaliteit. De chef blijft niet verborgen in de keuken en de bediening is hartelijk en vrolijk. We genieten van een praatje aan tafel om wat meer te vertellen over onze producten of mooie omgeving.