WElkom bij brasserie Suyd in elburg

Levensgenieters

Bij Brasserie Suyd genieten we volop: van het leven, van leuke dingen doen, van herkenbaar en goed eten, van lekkere drankjes en van mooie verhalen. We worden gelukkig van lekker eten en kiezen daarom altijd voor de beste kwaliteit. Een tikkeltje eigenzinnig zijn we daarbij wel, want goede smaak en kwaliteit gaat boven alles. Omdat we het gezellig vinden om samen leuke dingen te doen hebben we veel activiteiten opgesteld in en rond ons café - restaurant in de historische Hanzestad Elburg.

Down to Earth

Down to Earth laat zich het best vertalen als praktisch, nuchter en realistisch. Bij Suyd geen poespas, schuimpjes of crèmes op het bord. We serveren goed en herkenbaar eten in een warme, gezellige omgeving die aanvoelt als een warme jas. Als team staan we voor elkaar klaar en voelen we ons niet te goed voor welk klusje dan ook, ons gezamenlijk doel is namelijk onze gast te laten genieten van goed eten en drinken.

Ons restaurant heeft een prachtig terras onder de lindebomen aan de eeuwenoude stadsbeek van Hanzestad Elburg. Eenmaal binnen in het restaurant is de inrichting warm en gezellig met veel groene accenten, op de achtergrond klinkt relaxte muziek en de sfeer is ontspannen en informeel. Van een lekkere kop koffie om de dag te starten en een heerlijke lunch tot aan een gezellig diner of een fijn speciaalbiertje aan de gezellige bar. Bij Brasserie Suyd in Elburg weten we hoe je geniet van elk moment. 

Laidback

We houden van gezelligheid en een ontspannen sfeer maar daarbij blijven we wel professioneel. We creëren een ontspannen, informele sfeer waar al onze gasten samen kunnen genieten van ons lekkere eten. De chef blijft niet verborgen in de keuken en de bediening is hartelijk en vrolijk. We genieten van een praatje aan tafel om wat meer te vertellen over onze producten of mooie omgeving.