Over Suyd


Brasserie Suyd is de perfecte basis voor een dagje uit in Elburg. Modern en Gezellig. De perfecte combinatie van stadse allure en Veluwse gemoedelijkheid. Met vers bereid streetfood zoals burgers, bio broodjes, bites en specials. Met een mooi aanbod craft bieren, heerlijke wijnen en échte cocktails. Daarbij hebben wij één van de mooiste terrassen van Elburg en de enige waar je heerlijk aan het water zit.

onze visie

Wij zijn een gezellige, informele brasserie waar een ongedwongen, warme sfeer heerst. We hebben aandacht voor onze gast, elkaar en onze producten. Haast komt niet in ons woordenboek voor. We bieden kwaliteit en zorgen voor een ontspannen sfeer zodat je even heerlijk kunt ontspannen. We willen mensen laten genieten van het leven, hen even op vrolijken, laten lachen en hun zorgen en problemen even laten vergeten.

No Hurries No Worries

Goed eten en lekker ontspannen vormen de basis van Brasserie Suyd. We koken met verse ingrediënten en bereiden ons eten en drinken pas als jij dat besteld. Dat betekend soms ook dat het niet binnen 10 seconden op je tafel staat. En dat geeft niets, het leven is al kort genoeg. Geen haast, Geen zorgen, Geniet van het moment!

Duurzaam & Authentiek

Goed zorgen voor de wereld om ons heen is voor ons de normaalste zaak, maar daar gaan we je niet continue mee lastig vallen. We gebruiken zoveel mogelijk biologische, duurzame, eerlijke of lokale producten. Onze koffie is bijvoorbeeld biologisch en rechtstreeks ingekocht bij de plantages. Onze elektriciteit wordt voor 100% opgewekt met Nederlandse wind en het (weinige) gas dat wij gebruiken is bos gecompenseerd. En zo kunnen een boek volschrijven met voorbeelden, doen we niet want jij komt vooral om te genieten van lekker eten en drinken.

Don’t be too serious

Het leven is kort genoeg en daarom nemen we het niet al te serieus. Bij Brasserie Suyd geen poespas met ondefinieerbare schuimpjes en ingrediënten op het bord. En al zeker geen formele omgangsvormen, gast en medewerker staan bij ons op gelijkwaardige hoogte. We vallen je ook niet elke minuut lastig met vragen of alles smaakt of proberen je continue een drankje aan te smeren. Volgens ons kun je dat ook prima zelf aangeven.

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Een goede sfeer creëren is waar het om draait bij Suyd. Een grapje, praatje of een luisterend oor. Daar maken we tijd voor!

We vertrouwen elkaar

Bij ons mag je gewoon naar het toilet zonder te betalen, ook al heb je niets gekocht in onze brasserie. Een glaasje kraanwater serveren we gewoon en als je lekker lang wilt blijven zitten aan tafel mag dat ook gewoon zonder heel veel drankjes te bestellen. Gelijk afrekenen op het terras doen we al helemaal niet aan, we vertrouwen er op dat jij gewoon betaald.

We zijn ambitieus

Behalve relaxed en ontspannen zijn we ook ambitieus. We willen elke dag het beste voor onze gast, kiezen voor de beste producten en verbeteren ons continue. Niet voor niets word Brasserie Suyd op diverse review sites hoog beoordeeld. Daar werken we namelijk elke dag hard aan.