Restaurant in hanzestad Elburg

Restaurant Brasserie Suyd is te vinden aan de Beekstraat 39 in Elburg.  Brasserie Suyd is een café -restaurant in Hanzestad Elburg met een warme, gezellige inrichting waar iedereen zich snel thuis voelt. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je bij ons gezellig lunchen, borrelen en dineren. Brasserie Suyd is het café - restaurant in Elburg met kwalitatief goed eten voor een eerlijke prijs. Kom ook eens langs in de huiskamer van Hanzestad Elburg!

Verrassend veel mogelijkheden

Mensen komen ‘s ochtends naar ons restaurant in Elburg voor een appelgebakje met koffie. ‘S middags kun je heerlijk lunchen in ons restaurant in Elburg. Ook is het mogelijk om met een groepje vriendinnen ‘s middags een high wine te reserveren of juist met je vrienden een high beer. Halverwege de middag komen de eerste borrelaars het restaurant in Elburg centrum binnen druppelen, om vervolgens te dineren en daarna verder te borrelen. De hele dag staan we voor je klaar. Wij zijn op woensdag tot en met zaterdag geopend.

Midden in centrum van Hanzestad Elburg

Aan de met lindebomen omgeven stadsbeek vind je ons restaurant. Vanaf de Vischmarkt kun je ons restaurant niet missen. De plek om te lunchen met je collega’s of om het weekend in te luiden met je vrienden. Alles in het restaurant in Elburg is ingericht om de gast een goed verblijf te bieden. Of je nu ‘s zomers op het terras zit of ‘s winters lekker binnen, het is aangenaam vertoeven in het restaurant in Elburg. 

Down to Earth

Brasserie Suyd is een restaurant in Elburg om bij te praten, te werken, te borrelen of een familiereünie te houden. Bij Suyd geen poespas, schuimpjes of crèmes op het bord. We serveren goed en herkenbaar eten in een warme, gezellige omgeving die aanvoelt als een warme jas. Ons restaurant in Elburg heeft een no-nonsense instelling die de gasten terug op hun bord zien. Het eten is vers en van een kwalitatief goed niveau. Je weet precies wat je kan verwachten. Onze inrichting is warm, gezellig en knus.

Wat is een Brasserie Suyd precies?

Een brasserie is van oudsher een gelegenheid waar je kan eten en drinken. Met name gefocust op een eenvoudige maar goede maaltijd en een heerlijk glas bier erbij. Een brasserie kent ruime openingstijden en serveert de hele dag door eten en drinken. Brasserie Suyd is een restaurant in Elburg die voor lunch, diner als borrel geopend is. We houden de brasserie gedachte in ere door de hele dag herkenbaar en goed eten te serveren in een warme en gezellige omgeving. Niet alleen kun je genieten van een uitgebreide bierkaart maar ook onze goede wijnen, lekkere frisdranken, biologische koffie, verse thee en spannende cocktails bieden genoeg keuze om gezellig te borrelen in ons restaurant in Elburg.

Waar vind ik Brasserie Suyd?

Brasserie Suyd is hét restaurant van Hanzestad Elburg. Brasserie Suyd vind je aan de Beekstraat, naast de Vischmarkt. Ons restaurant is goed bereikbaar vanaf de bushalte en gratis parkeerplaatsen. Je vind ons restaurant aan de Beekstraat 39 in Elburg, vlak naast de vischmarkt. Brasserie Suyd bestaat nog maar kort, toch is het restaurant niet meer weg te denken uit Elburg.

Wil je contact met Brasserie Suyd?

Bel dan naar 0525-655800 of mail naar roy@brasseriesuyd.nl Kom langs en laat je verrassen door het eten, de huiselijke sfeer en onze medewerkers! Wilt je reserveren of een speciale wens bespreken? Ga je binnenkort een dagje naar Hanzestad Elburg om te winkelen of de historische gebouwen te ontdekken? Een bezoekje aan ons restaurant in Elburg kan dan niet ontbreken. 

Brasserie Suyd doet meer

Brasserie Suyd is meer dan een restaurant in Hanzestad Elburg. Je kunt bij ons ook terecht voor het vieren van je verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of bruiloft. Gezellig met vrienden genieten van een high beer, high tea of high wine in ons restaurant in Elburg? Of wat dacht je van onze lekkere gerechten bij je thuis te laten bezorgen? Wil je daar meer over weten? neem dan contact met ons op.