lekker eten

Bij Brasserie Suyd genieten we volop: van het leven, van herkenbaar en goed eten, van lekkere drankjes met een hoge kwaliteit, van mooie verhalen of leuke activiteiten en van de mensen om ons heen. We worden gelukkig van lekker eten en drinken; een tikkeltje eigenzinnig zijn we daarbij wel, want goede smaak gaat boven alles.

Je kunt bij ons vanaf 10.00 uur 's ochtends terecht voor een heerlijke kop koffie of cappuccino bereid door onze barista's met een ontbijtje, 's middags voor een heerlijke lunch met een biologisch sapje of in de namiddag voor een gezellige borrel of high tea met vriendinnen.

Bij de herkomst van onze producten houden we graag zo veel mogelijk rekening met mens, milieu en dierenwelzijn. Maar een goede smaak blijft het allerbelangrijkste.


Borrelen

Ben je op zoek naar een gezellige, warme en huiselijke plek in Elburg waar jij met je vrienden, familie of collega's gezellig kan borrelen? Dan zit je bij Brasserie Suyd helemaal goed. Bij ons restaurant in Elburg kun je tijdens openingstijden terecht voor een ongedwongen borrel waarbij je kunt genieten van lekkere cocktails, speciaal bieren, wijnen en heerlijke borrelplanken. We hebben een ruim assortiment aan alcoholvrije dranken inclusief alcoholvrije cocktails en bieren. Wat helemaal gezellig is om een High Beer of High Wine arrangement te boeken. Je krijgt dan verschillende glazen bier of wijn met daarbij een korte toelichting en een schaal met verschillende warme en koude lekkernijen. Ideaal voor je vrijdagmiddagborrel, babyshower, vrijgezellenfeest of om gewoon even lekker bij te kletsen.


Sunday sessions

Op een aantal zondagen per jaar organiseren wij onze Sunday Sessions. Een heerlijke zondagmiddag vol met entertainment, lekker eten en fijne drankjes. Het thema wisselt per keer en afhankelijk van de invulling is de toegang vrij toegankelijk of juist alleen op reservering.

 

i.v.m. de beperkende maatregelen rondom de ontvangst van groepen zijn de sunday sessions tot nader bericht opgeschort.


Restaurant in Hanzestad Elburg

Brasserie Suyd een échte brasserie waar je de hele dag welkom bent om wat te eten of te drinken. Wij willen dé ontmoetingsplek in de stad zijn voor je koffie, ontbijt, lunch en borrel.

Wij bieden daarnaast verschillende activiteiten aan, om samen te genieten van onze dranken en gerechten of om de mooie omgeving van Hanzestad Elburg samen te ontdekken.