Kerst 2020

Kerst 2020 zal anders worden dan andere jaren. Met een grote groep uit eten is helaas niet mogelijk vanwege de corona maatregelen en de capaciteit is overal beperkt. Gelukkig bieden wij verschillende arrangementen om in onze gezellige brasserie of juist heel vertrouwd in je eigen omgeving kerst te vieren.


KERST   BRUNCH  IN  DE  BRASSERIE

Op eerste en tweede kerstdag serveren wij een heerlijke en uitgebreide kerstbrunch. We serveren de brunch aan tafel, dus je kunt heerlijk ontspannen tafelen en je in de watten laten leggen.  


KERST  ONTBIJT  /  BRUNCH VOOR THUIS

Heerlijk thuis genieten van een uitgebreid ontbijt of brunch aan je eigen tafel? Dat kan met de brunchbox van Brasserie Suyd. We bezorgen een goedgevulde box op 23 of 24 december bij je thuis en op de kerstdag zelf hoef je alleen nog even een paar producten op te warmen en de tafel te dekken! Eet smakelijk!!


Gourmet  box  voor  thuis

Wat is er nu gezelliger dan met je eigen gezin ouderwets een avondje te gourmetten? Met de Gourmet Box van Brasserie Suyd heb je alles in huis voor een gezellige avond tafelen. Bestel de box eenvoudig in onze webshop en we bezorgen de box bij je aan huis.